Новий Spider повинен рости

1.2.2019

Арахнофобія може змусити деяких "кричати" або "тупотіти ногами" при вигляді павука. Але якщо ви бачите одного з наших на своєму шляху – ви будете в повному порядку, якщо ви просто відійти в сторону, говорить директор з виробництва Уейн Карлінг.

New Spider is good to grow

Цього тижня в Данідін прибула надміцна повнопривідна косарка SPIDER, яка буде використовуватися для скошування крутих міських схилів після навчання операторів.

«у Данідіні є кілька крутих схилів, які складно косити, використовуючи звичайні косарки".

«Косарка SPIDER важить мало, повністю дистанційно керована і здатна переміщатися як вперед, в сторону, так і здійснювати поворот на 360 градусів - звідси і назва косарки «павук».

«Косарка SPIDER також оснащена лебідкою, що дозволяє безпечно використовувати її на дуже крутих і слизьких схилах». Вона може працювати на схилах до 55 градусів і зрізати 7000 м2 трави в година.

Містер Карлінг зазначив, що тепер, завдяки цим якостям косарки, організація «Ситикэа» може отримати доступ до деяких проблемних угодинаткам більш безпечним способом.

«Функція дистанційного керування означає, що операторам не доведеться працювати в потенційно небезпечних зонах і їм не потрібно багаторазово ходити по крутих схилах з газонокосарками".

" це також означає, що персонал не буде схильний до вібрацій і випарів, які виходять від традиційних косарок».

«Це були важливі міркування для нас при виборі установки для косіння».

Він також зазначив, що косарка SPIDER коштує від 40 000 до 50 000 доларів. Вона доповнює зростаючий список інноваційного та екологічно чистого обладнання для технічного обслуговування, використовуваного організацією «Ситикэа» останнім часом.

у організації також є електричні косарки, пристрої для термічної прополки і роботизована газонокосарка, яка знаходиться на стадії випробувань, сказав він.

Джон Льюїс, Отаго, Дейлі Ньюз

Оригінальна стаття знаходиться за посиланням.